Sobre PROESO

Logo PROESO DOCENTS

L’associació PROESO està formada per docents de música que exerceixen als instituts, col·legis, escoles de música i conservatoris de la Comunitat Valenciana.

És una associació sense ànim de lucre, on convergeixen la qualitat de la interpretació i la pràctic a pedagògica i on es creu que l’alumnat i el públic valencià ha de conèixer i estimar allò que tant ens identifica com a poble: la música. I ho fa amb una formació tan definidora de la nostra idiosincràsia com és la banda de música.

És una banda de música innovadora, doncs cada membre prové de poblacions diferents i és docent en diferents centres de la Comunitat Valenciana.

PROESO s’ha convertit en l’espai idoni per a compartir i intercanviar experiències, opinions, propostes didàctiques… amb companys de la mateixa especialitat.

El nostre objectiu principal és el de construir i consolidar un Projecte musical intercentres, a partir de l’agrupació instrumental i coral PROESO i a partir d’un programa comú.

Alimentem la motivació del professorat mitjançant la participació dels nostres alumnes en la Coral i la dels docents en el Grup Instrumental PROESO i enriquim la seua formació en la seua doble faceta: com a instrumentista i com a professional docent, situació que ens fa portar la nostra activitat per tota la geografia valenciana.

A través dels concerts divulguem el repertori musical d’obres per a banda, entre les quals sempre donem a conèixer obres de compositors valencians en general i obres dels nostres companys de la banda en particular.

Cada programa de concert el prepara, assaja i dirigeix un dels professors del grup instrumental, que organitza una temporada musical anual.

Sobre PROESO

 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s